Pasiryžau pirkti dėvėtą nešiojamą kompiuterį, net jeigu sekanti mano mokama paslauga bus London laptop repair.Skaičiavimai parodė, kad už turimus pinigus naujo neįsigysiu, tad dėl visa ko pasižiūrėjau ir kur profesionaliai atliekamas laptop screen repair. Gal galvosite, kad be reikalo panikuoju, keliu bangas, kad reikia tikėtis geriausio ir tada geriausią gausiu. Tačiau negaliu visiškai sutikti. Juk sakoma – tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam. Aišku, būna ir atvirkščiai, kai žmonės ruošiasi blogiausiam, tikisi geriausio. Tad šios taisyklės nereikia painioti. Bet aš jos ir nepainioju.

Kokio kompiuterio reikia

Nauji remontuojami kompiuteriaiSupratau, kad man reikalingas kompiuteris, kuris galėtų išvežti vaizdo redagavimo programas. Jo pirkimui buvo numatyta 700 eurų. Aišku, galima galvoti taip, kad geriausia visada pirkti patį naujausią ir geriausią kompiuterį, tai tampa nebloga investicija į ateitį. Tačiau, kai žinai, kad dar nesi profesionalus žmogus, o esi tik pradedantysis tam tikroje srityje, tuomet pilnai užtenka ir paprasčiau dirbantyskompiuteriai. Todėl aš vis tiek rinkausi tokį, kurį būtų galima vadinti geru, tačiau kuris nebūtų ir pats naujausias. Pačius naujausius ir geriausius teks pirkti tada, kai jau būsiu profesionalė ir įrenginėsiu savo studiją. Ieškojau mažo, lengvo, kad būtų nesunku nešiotis į paskaitas ir kitur, kur jo prireiktų. Be abejo, žiūrėjau, kad turėtų pakankamai atminties, kalbu apie RAM. Reikėjo bent 8. kita vertus, nelabai ir galėjau ką padaryti – arba tai turėjo būti 8, arba 16, o 32 jau atrodė tiesiog kaip svajonė, kurią pildysiu po 5 metų. Kietojo disko atminties pakako terabaito. Norėjau 7 Intel branduolių procesoriaus.

Kokį perku

Būtent tokį "Lenovo Think Pad" kompiuterį ir radau, atitinkantį šiuos standartus. Naujo kaina buvo apie 1000 eurų, o dėvėtas su atsiuntimu ir kainavo apie 700 eurų. Be to, tai buvo tas atvejis, kai dar metus galioja ir gamintojo garantija.

Rizikos ir gedimai

Pagrindinis dalykas, dėl kurio žmonės dažniausiai neperka jau naudotų kompiuterių, tai ir būna ta rizika, kad šie neva neveiks. Prisipažinsiu, mane taip pat dėl to kankino baimė, bet kažkaip susitaikiau. Galų gale, žinojimas, kad kompiuterį dar taisytų ir pati "Lenovo" atstovybė, reiškė daug. Taip pat buvau girdėjusi iš žmonių gerų atsiliepimų apie tokį pirkimo būdą, tai mažino mano baimę ir norą įsigyti šį kompiuterį didino. Kai man jis buvo atsiųstas, apsidžiaugiau tikrai puikia, kone idealia būkle. Nepastebėjau jokių gedimų ir vėliau jį naudodama.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *