Kokią naudą teikia saugos zenklai?

Saugos zenklaiŠiandien turime galimybė rinktis įvairius gaminius, tačiau ko gero, net 99 procentus visų rinkoje esančių gaminių sieja vienas bendras vardiklis – jie buvo sukurti tam, kad teiktų naudą žmonėms. Savaime suprantama, kokia bus ta nauda, priklauso nuo konkretaus gaminio, todėl jei siekiate ją įvardinti, pirmiausia turite įvardinti gaminį. Taip pasielgsime ir šį kartą – pasidomėsime, kuo yra naudingas vienas iš daugelio gaminių, kurį šiandien galime įsigyti. Tai – saugos zenklai.

Skaityti straipsnį “Kokią naudą teikia saugos zenklai?” »

Gyvenimas Palangoje

Lietuvoje turime tik porą miestų, kuriuos drąsiai galime vadinti kurortais – Druskininkai bei Palanga. Būtent pastarasis yra bene geidžiamiausia poilsiautojų kelionių kryptis, kurioje ne retas svajoja ir apsigyventi. Miestas įsikūręs ant Baltijos jūros kranto, sutvarkyta infrastruktūra, pagrindinėse gatvėse gausu pramogų ir įvairių laisvalaikio praleidimo formų, o sezono metu visas miestas tiesiog ūžia nuo turistų ir poilsiautojų, todėl niekada nesijausite vienišas ar liūdnas.

Gyvenimas PalangojeKaip bebūtų gaila, daugelį norinčių apsigyventi šiame mieste atbaido kainos, kuriomis yra parduodami butai Palangoje. Nusipirkti butą ar tuo labiau namą, kainuoja maždaug tiek pat, kiek Vilniaus ar Kauno centre, todėl kainos iš tiesų yra nemažos. Vis dėlto, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog perkant nekilnojamąjį turtą Palangoje, jūs padarysite itin gerą investiciją ir galėsite nesijaudinti jog jūsų pinigai prapuls.

Skaityti straipsnį “Gyvenimas Palangoje” »

Dingusi informacija nuo 2007 – ųjų

Kai Monika pasakė, kad jai dabar reikalinga data recovery services, susimąsčiau, kad ir iš mano kompiuterio per gyvenimą turėjo dingti tikrai nemažai informacijos. Tik, skirtingai negu ji, niekada neieškojau hard drive recovery. Gal ir dėl to, kad paprasčiausiai nepagalvojau, jog toks dalykas yra įmanomas. Na, atrodo, dingo ta visa svarbi informacija, tai dingo, ką dabar padarysi. Bet juk iš tiesų į informaciją būtų galima žvelgti kitaip ir ją visą turėti šiek tiek geriau suplanuota, sudėliotą ir sutalpintą. Jeigu mano pirmieji informacijos failai būtų dingę dabar, 2016 – aisiais, o ne prieš bemaž 10 metų, tikrai ieškočiau būdų, kaip grąžinti failus iš hard disko. Visgi dabar suprantu, kad informacija dingo ne tik iš kompiuterio, bet pamažu trinasi ir iš mano prisiminimų. Bandau prisiminti, kokių dokumentų iš kompiuterio galėjau netekti.

Muzika

DuomenysSenais laikais muzika būdavo kitokia ir ją į savo kompiuterį gauti taip pat nebūdavo lengva. Turėjai mokėti daryti tokius dalykus, galėjai muziką (po vieną dainą) parsinešti diskeliuose (Floppy disc), vėliau atsirado ir CD laikmenos. Visgi, kompiuteryje nebelikus senai muzikai, nėra ko nusiminti. Šių dalykų mums prireikus, galima viską rasti internete. Svarbiau yra nepamiršti sąrašo tos muzikos, kuri kažkuriuo metu jums buvo svarbi.

Nuotraukos

Skaityti straipsnį “Dingusi informacija nuo 2007 – ųjų” »