Kaip spausdinti nuotraukas ant drobės?

Kokia problema spausdinant nuotraukas ant drobės?

DrobėsSpausdinti nuotraukas ant drobės – dažnas klientų prašymas, tačiau tai ne visada taip paprasta, kaip jums atrodo. Matote, nuotraukų spausdinimo ant drobės problema yra ta, kad spausdinate ant paviršiaus, kuris yra storesnis už popierių. O tai reiškia, kad negalite tiesiog spustelėti spausdinti ir tikėtis, kad vaizdas bus perkeltas teisingai. Pirmiausia turite įsitikinti, kad spausdinate ant tinkamo tipo drobės. Rekomenduojame naudoti aukštos kokybės prekės ženklą, pavyzdžiui, toliau paminėtus tipus. Jei spausdinate ant netinkamo tipo drobės, nuotrauka gali išeiti neryški, pikseliška ar net keistai atspindėti spalvas. Arba dar blogiau – gali plyšti audinys ir deformuotis drobė. Plačiau: drobiunamai.lt/fotografijos-ant-drobes čia.

Kaip spausdinti nuotraukas ant drobės: ką reikia žinoti

Prieš pradėdami įsitikinkite, kad turite tinkamo tipo drobę (rekomenduojame naudoti sunkų, patvarų audinį, pvz.) O norint užtikrinti aukštos kokybės atspaudus, kurie neišsikraipys ir nesuplyš audinio, jums reikės spausdintuvo su nuotraukų spausdinimo galimybėmis. Norėdami įsitikinti, kad spausdinsite geriausios įmanomos kokybės nuotraukas, turėsite šiek tiek pakoreguoti spausdintuvo nustatymus. Taip pat norėsite įsitikinti, kad spausdintuvas prijungtas prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ar planšetinio kompiuterio (ne tik įjungtas į sieną). Taip yra todėl, kad nuotraukų redagavimo programine įranga turėsite įkelti nuotraukos failą.

Skaityti straipsnį “Kaip spausdinti nuotraukas ant drobės?” »

Vienintelė plaukų kirpimo mašinėlė, kurios reikia, kad jūsų stilius būtų stiprus

Reguliari mankšta duoda daug naudos. Apžvelkime tris svarbiausias:

– Tyrimai rodo, kad sportuojančių žmonių serotonino kiekis yra didesnis, o tai reiškia geresnę nuotaiką ir mažesnį nerimą.

– Daugiau energijos – Mankštinantis padidėja deguonies ir maistinių medžiagų srautas į kūno organus ir sistemas, įskaitant smegenis.

– Geresnis miegas – Reguliarūs pratimai padeda reguliuoti miego ciklus, todėl lengviau užmigti ir išlikti miegui.

– Ligų prevencija – Reguliari mankšta sumažina širdies ligų, 2 tipo diabeto, insulto, kai kurių rūšių vėžio ir osteoartrito riziką.

– Geresnis seksas – Reguliari mankšta didina lytinį potraukį ir padeda pagerinti seksualinį pajėgumą.

– Svorio metimas – Mankšta yra vienas geriausių dalykų, kuriuos galite daryti norėdami numesti svorio. Net vidutinio intensyvumo aerobinė veikla padės numesti kilogramus.

– Geresnė oda – prakaite yra kolageno, vitamino B ir mineralų, kurie kovoja su raukšlėmis ir spuogais.

Kodėl turėtumėte pradėti mankštintis?

Kirpimo masineleBe to, kad jausitės labiau pasitikintys savimi ir patrauklesni, yra keletas labai gerų priežasčių, kodėl turėtumėte pradėti manikiūro procedūrą. – Sveikata – tam tikrais atvejais nepageidaujamas plaukuotumas gali būti medicininių problemų, pavyzdžiui, policistinių kiaušidžių sindromo, hipertirozės ir kitų, požymis. – Partneris – Kitas žmogus gali būti labai dėkingas, kai pasirūpinsite nepageidaujamais plaukais. – Išvaizda – daugumoje kultūrų švariai nukirpta išvaizda yra patrauklesnė. Tai gali būti taikoma ir vyrams.

Skaityti straipsnį “Vienintelė plaukų kirpimo mašinėlė, kurios reikia, kad jūsų stilius būtų stiprus” »