Ar Lietuvoje baudos už KET pažeidimus yra didelės?

Ket baudosGeras kelių eismo dalyvis yra atsakingas, saugus, žinoma, rūpinasi ne tik savimi, tačiau taip pat ir kitais. Tačiau problema tame, kad vis daugiau žmonių laikosi taisyklių ir dažniausiai jų laikytis paskatina tik didelės baudos, kurios Lietuvoje, tikrai, nėra patrauklios.

KET baudos yra labai skirtingos, tad žinoma, kiekvienas atvejis yra individualus ir tuo pačiu baudos – labai skirtingos. Štai todėl siūlome daugiau dėmesio skirti smulkmenoms, labiau domėtis atsinaujinančiais įstatymais ir tuo pačiu baudomis, kurios egzistuoja.

Dažniausiai Lietuvoje aktyviausiai baudžiami tokie asmenys, kurie vairuoja girti. Paprasčiausiai mūsų šalyje tai yra gana rimta problema, tad visiškai natūralu, kad kuo daugiau pažeidėjų – tuo pačiu tuo daugiau ir siūlomų baudų, kurios dažniausiai kiekvienais metais vis labiau kyla.

Skaityti straipsnį “Ar Lietuvoje baudos už KET pažeidimus yra didelės?” »

Kur nuomotis baidares?

Vasara yra toks metas, kai norisi atsipalaiduoti ir kuo smagiau praleisti laiką. Ir puiku, tik kiekvienas asmuo vis kitaip suvokia – kas jam yra atostogavimas ir tuo pačiu kokių priemonių reikia kad pavyktų tikrai labai gerai jaustis. Viena patraukliausių alternatyvų yra baidarės, kurios džiugina ne tik ekstremalumu, tačiau taip pat ir galimybe atsipalaiduoti. O daugeliui žmonių – tai viskas ko reikia smagiomis atostogų dienomis.

Kaina – prioritetas?

Baidarės nuomai su sodyba kinta savo kainomis ir siūlome nesirinkti tik pagal šį aspektą, kadangi kainos tikrai labai įvairios ir atostogų metu dažniausiai vengiama skaičiavimų. Žinoma, norisi gauti kuo pigesnes paslaugas, tačiau taip pat ir tikimasi, kad tos paslaugos – nebus neįkandamos.

BaidarėsTaigi, renkantis vietą, kurios paslaugomis planuojate pasinaudoti – būtinai kuo daugiau dėmesio siūlome skirti kainai. Dažniausiai ji pateikiama internete, tad galima labai patogiai lyginti skirtingus variantus. Tačiau lyginant kainas reikia nepamiršti, kad greta šio aspekto – vertinami ir kiti.

Upės pasirinkimas

Skaityti straipsnį “Kur nuomotis baidares?” »