Ką siūlo kompresorių centras?

Itin plati kompresorių panaudojimo sfera verčia kalbėti apie skirtingos charakteristikos įrangą. Kitaip sakant, skirtingiems poreikiams reikalingi skirtingi kompresoriai. UAB „Kompresorių centras“ tai supranta, todėl bendrovės asortimente galima rasti išskirtinai plačią technikos pasiūlą, orientuotą į individualius pirkėjų poreikius. Jei nežinote, kokia įranga reikalinga jūsų atveju, siūlome susisiekti su bendrovės konsultantais, kurie, įvertinę jums reikalingo suspausto oro kiekį, darbo sąlygas ir priemones, pasiūlys optimalų sprendimą ir žinomo gamintojo įrangą, suteikdami ilgametės kokybės garantijas.

Skirtingiems poreikiams – skirtingi kompresoriai

KompresoriaiSraigtiniai kompresoriai. Tai puikus pasirinkimas, tinkantis tiek mažoms dirbtuvėms, tiek stambioms pramonės įmonėms. Svarbiausi sraigtinių kompresorių privalumai yra jų ekonomiškumas, paprastas naudojimas, lengvas ir greitas aptarnavimas, ilgaamžė eksploatacija. Priklausomai nuo konkrečių pirkėjų poreikių, „Kompresorių centras“ gali pasiūlyti pastovaus ir kintamo našumo sraigtinius kompresorius.

Skaityti straipsnį “Ką siūlo kompresorių centras?” »

Saugus ir patikimas vilkikų pardavimas!

SunkvežimisEsame įsitikinę, kad iš šiandienos turinio skaitytojų pakankamai nesudėtinga būtų rasti keletą žmonių, kurie šiuo metu stengiasi parduoti turimas transporto priemones, ar kitokio tipo transportą. Kitaip tariant, tai yra viena iš mobiliausių rinkų, jeigu būtų galima taip pasakyti, kurių metu itin dauguma vartotojų yra linkę greitai parduoti, pirkti, perparduoti ir tokiu būdu užsidirbti nuo antkainių. Žinoma, nepaisant to, kad rinka yra mobili ir pasižymi gana aktyviais pinigų srautais, tikrai nebūtų galima teigti, kad tai garantuoja bet kokio pobūdžio sėkmingą sandorį – kitaip tarus, visuomet yra tikimybė, kad jūsų išeikvotas laikas ir pastangos taip ir nebus įvertintos.

Kodėl gi taip gali nutikti, kad vilkikų pardavimas užsitęstų, ar visai neįvyktų? Kaip ir tikriausiai suprantate, tokiose situacijose būtų galima įžvelgti aibę įvairiausių veiksnių. Tarkime, kad ir tokiu atveju, kad turite tinkamai eksploatuotą ir puikiausiai paruoštą transporto priemonę, tačiau norite už ją pernelyg daug – akivaizdu, kad kiekvienas rinkoje dalyvaujantis vartotojas vis tiek prieš bet kurį pirkinį yra linkęs pasverti, pasiskaičiuoti ir įsivertinti, ar tikrai planuojama įgyvendinti investicija jam bus naudinga ir atneš pridėtinės vertės. Nepaisant to, vilkikų pardavimas gali užsitęsti ir tuo atveju, jeigu, pavyzdžiui, gyvenate Lietuvos pakraštyje ir potencialiam pirkėjui būtų pernelyg rizikinga vykti tik tam, kad galėtų apsižiūrėti. Šiais atvejais yra itin svarbu suprasti pačiam, ar greitas vilkikų pardavimas yra aktualus, ar galite skelbimą laikyti, kad ir metų metus ir nuo to niekas pernelyg jums asmeniškai nepasikeis.

Skaityti straipsnį “Saugus ir patikimas vilkikų pardavimas!” »