Tinkamas odos kremo naudojimas

Tinkamas odos kremas ir jo naudojimas yra esminis bet kokios geros odos priežiūros sistemos aspektas. Tinkamai naudojamas jis gali labai pagerinti odos būklę ir išvaizdą. Apžvelkime žingsnius, kaip veiksmingai naudoti odos kremą.

Odos kremasPirmiausia įsitikinkite, kad jūsų veidas yra švarus ir be jokių nešvarumų ar priemaišų. Kruopščiai nuvalykite veidą naudodami švelnų jūsų odos tipui tinkantį valiklį. Nusausinkite veidą minkštu rankšluosčiu, palikdami jį šiek tiek drėgną.

Tada, ant pirštų galiukų užtepkite nedidelį kiekį odos kremo. Tinkamas kiekis gali skirtis priklausomai nuo konkretaus produkto ir jūsų odos poreikių. Geriau pradėti nuo nedidelio kiekio ir prireikus pridėti daugiau.

Pradėkite tepti kremą ant centrinių veido sričių, pavyzdžiui, kaktos, nosies, skruostų ir smakro. Švelniais, į viršų kylančiais judesiais tolygiai paskirstykite kremą po odą. Būkite atsargūs tepdami kremą aplink jautrią akių sritį, jei turite, naudokite atskirą akių kremą.

Tepdami kremą, ypatingą dėmesį skirkite sritims, kurioms reikia išskirtinės priežiūros. Pavyzdžiui, jei turite sausų dėmių arba vietų, kuriose linkusios atsirasti smulkios raukšlelės, pasirūpinkite, kad jos būtų tinkamai padengtos. Nepamirškite kaklo ir krūtinės, nes šios sritys taip pat jautrios senėjimo procesams.

Skaityti straipsnį “Tinkamas odos kremo naudojimas” »